Heb je een vraag?

Hieronder vind je de veelgestelde vragen over E-WISE. Wanneer jouw vraag er niet bij staat, bel ons dan op 030-26 44 100, we helpen je graag. Of mail ons via het contactformulier.

Abonnementen

Opzeggen kan, met inachtneming van de opzegtermijn, per mail naar: info@e-wise.nl. De opzegtermijn is tenminste een maand voor afloop van jouw abonnementsjaar. Graag onder vermelding van jouw naam en adres. Je ontvangt dan binnen twee werkdagen een bevestiging.

Kijk op onze tarievenpagina's voor PO, VO, MBO en kinderopvang voor de prijzen van de verschillende abonnementen.
Op het moment dat je met meerdere leraren een abonnement afneemt kan je gebruikmaken van de teamtarieven. 

Wanneer u op werkdagen voor 16.00 uur uw getekende inschrijving stuurt of mailt, wordt uw abonnement nog diezelfde dag geactiveerd. Nog sneller beginnen? Bel ons gerust op kantoortijden op 030-26 44 100, we helpen u graag!

Om je te abonneren op E-WISE klik je in het menu op ‘abonneren’. Volg vervolgens de aanwijzingen op het getoonde formulier. Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar. Bel ons op 030- 26 44 100, we helpen je graag.

Cursussen

Met dit abonnement kun je per abonnementsjaar onbeperkt nascholen. 

Om het certificaat voor een cursus te behalen, moet je 70% van de scoringsvragen goed hebben beantwoord. Als je een te lage score haalt, kun je de cursus opnieuw maken. 

Met een abonnement op E-WISE heb je onbeperkt toegang tot alle cursussen binnen het cursuspakket.

In de cursus vind je twee soorten vragen: scoringsvragen en overige vragen. Om te toetsen of je de theorie hebt doorlopen zijn er 10 scoringsvragen opgenomen. Om het certificaat voor een cursus te behalen, moet je 70% van de scoringsvragen goed hebben beantwoord. Alleen de eerst gegeven antwoorden op deze scoringsvragen tellen mee voor het behalen van het certificaat. Heb je een vraag overgedaan en uiteindelijk wél goed beantwoord, dan telt dat niet mee voor jouw score. De overige vragen tellen niet mee voor de eindscore. Je kunt de cursus altijd opnieuw maken als je de cursus niet hebt gehaald. 

Per cursus wordt het aantal uren vermeld; meestal zijn dit er twee. 

Als je een cursus met goed gevolg hebt afgelegd, wordt automatisch een certificaat aangemaakt waarop de naam van de cursus staat vermeld, het aantal uren en de datum waarop je deze cursus met goed gevolg hebt afgesloten. Dit certificaat kun je printen en bewaren. 

Wellicht wordt de video niet op HD (high definition) afgespeeld. De videospeler probeert automatisch de voor jou beste versie van de video te laden (op basis van de beschikbare internetsnelheid en schermgrootte).
Rechts onderin, op de afspeelbalk van de video zie je dat in het grijs ‘HD’ staat. Als je hierop klikt en vervolgens 720p of 1080p selecteert, kun je de video in de hogere beeldkwaliteit bekijken. Mochten de beelden dan gaan schokken, dan is de internetverbinding te langzaam of is jouw computer niet in staat HD af te spelen. Je kunt de video’s dan zonder HD bekijken, maar het beeld is dan niet optimaal.

Het cursuspakket is dynamisch. Dat wil zeggen dat er steeds nieuwe cursussen bij komen. Daarnaast worden bestaande cursussen geactualiseerd zodat ook deze gevolgd kunnen blijven worden.

Ondervind je problemen met het afspelen van de video’s in de cursus? Hieronder staan de meest gebruikte oplossingen:

Werkt de video niet op je pc? Controleer of ze wel afspelen op een andere computer, smartphone of tablet. Als dit het geval is dan ligt het aan je computer of netwerk.
Zie je geen video? Misschien is in je bedrijfsnetwerk het afspelen van video’s (Vimeo of YouTube) geblokkeerd. Neem hiervoor contact op met je systeembeheerder.
Haperende video? Gebruik het tandwieltje, rechtsonder in het scherm van de video, om de downloadsnelheid aan te passen.
Zie je een zwart scherm met een melding? De video’s worden regelmatig door ons gecheckt. Toch kan het zijn dat de video recent door YouTube is verplaatst of verwijderd.

Demonstratie

Het is uiteraard mogelijk om een proefcursus te volgen.
Voor een demonstratie komt onze studieadviseur graag bij je langs. Bel om een afspraak te maken met 030-26 44 100.